Franse Bulldoggen zijn al 20 jaar onze passie. Wij fokken dit mooie ras in de eerste plaats voor onszelf, om een mooie bull op show uit te kunnen brengen en om onze bloedlijn verder te laten evolueren.

 

Wij zijn lid en fokken volgens de erecode van de Koninklijke Belgische Franse Bulldog club. Al onze Franse Bulldoggen hebben een officiƫle stamboom van Sint-Hubertus (FCI).

 

Met onze pups hebben we alleen het beste voor ! Al onze pups worden in huiselijke kring grootgebracht. Hierdoor kunnen de kleintjes indrukken opdoen die ze beslist in hun verdere leven ten goede zullen komen. Tevens zijn de pups op deze manier reeds goed gesocialiseerd wanneer ze bij hun toekomstige baasjes terecht komen. Voor de kandidaat eigenaars is een persoonlijk contact een "must" zodat onze schatjes terecht komen in een ideale en liefdevolle thuis. Na afspraak kan je kennis komen maken met ons en de bulletjes.

 

Op de volgende pagina's houden we U graag op de hoogte van aankomende nestjes en beschikbare pups. Interesse ?.....wenst U meer informatie en/of reservatie aarzel dan niet om ons te contacteren.

P A S S I O N   F O R   F R E N C H I E S

Johnny & Dorien Verhofstadt - Westerlo - Belgium          *     info@delongcourville.com           *     +32 (0)468 10 22 31